Schoolreisje & Activiteiten

 

 

ACTIVITEITEN
OUTDOORACTIVITEITEN
Door onze samenwerking met gecertificeerd evenementenbureau Outstanding Events kunnen wij ook uw teambuildingsdag, familie-uitje of schoolreis voor het voortgezet onderwijs invullen.
Lasergamen in de duinen, GPS tocht, ultimate frisbee, blokarten, mountainbiken. Succes verzekerd met een outdoorevent vanuit Warners!

SCHOOLREISJES
Schoolreisjes op het strand van Wijk aan Zee georganiseerd door “Warners & JustbyDo” staan garant voor een memorabele belevenis. Kinderen zullen zich het schoolreisje nog lang kunnen herinneren door de combinatie van een unieke natuurlijke omgeving met spannende en uitdagende activiteiten. Zoals garnalenvissen, bungee-run, strandestafette, vliegend tapijt, strandvoetbal, supertangram. En natuurlijk de trampolines en klim- en springkussens!

Totale tijdsduur: 5 á 6 uur
Prijs per kind:  € 15,50
Prijs per begeleider: € 10,-

Programma voorbeeld
09.30 uur : aankomst begroeting met een beker limonade en uitleg van de dag
10.00 uur: strandjutten
11.00 uur: zandkastelen/zandsculpturen
12.00 uur: lunch
12.30 uur: strandspelen circuit
15.00 uur: aankleden, spullen verzamelen, ijsje eten.
15.30 uur: vertrekken naar de bus.

Begeleiding
1 begeleider per 10 kinderen gewenst

De begeleiding van de kinderen is in handen van de school. De begeleiding van de activiteiten en het verloop van de dag neemt JustbyDo voor haar rekening (JustbyDo werkt uitsluitend met pedagogisch opgeleide medewerkers).
Zoals u weet is het weer in Nederland nogal onvoorspelbaar. Maar JustbyDo en de kinderen laten zich door wind of regen niet tegenhouden. Gepaste kleding is aan te raden in het voor- en najaar plus regenlaarzen. En ‘s zomers kan het lekker op blote voeten! Er zal de hele dag limonade voor de kinderen klaar staan. Als lunch patat met een snack of pannenkoeken en als afsluiter een waterijsje.