Feesten & Partijen

IMG_2528

FEESTEN EN PARTIJEN
Trouwen, jubileum feest, bedrijfsborrel, verjaardag……..
Vrijwel alles is mogelijk bij Warners! Zelfs trouwen op onze locatie.
Warners is volledig ingesteld op familiefeesten van jong tot oud. Dus ook bij uitstek een heerlijke strandlocatie om te trouwen. Eenvoudig of juist exclusief. Dj of band. Wenst u een nanny voor de kinderen? Slapen op het strand of in het dorp voor u of uw gasten. Ook dat kunnen wij via één van onze partners voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie of direct boeken maakt u dan gebruik van het formulier “Offerte Aanvraag”.

KINDERFEEST
Wilt u een leuk en betaalbaar kinderfeest kom dan naar Warners!
Bij ons maakt het niet uit met hoeveel kinderen u komt. U kunt bij ons diverse leuke activiteiten doen zoals vliegeren, trampoline springen en garnalen vissen. U bepaalt zelf de aankomst- en vertrektijd en de volgorde van de activiteiten. De begeleiding doet u zelf.
Wij zorgen voor de materialen, voor de kinderen,  limonade, lekker patat met een snack of pannenkoeken eten en als afsluiter een waterijsje. Heeft u aanvullende wensen zoals cupcakes versieren of iemand die komt schminken dan kan dat natuurlijk ook. Prijzen vanaf € 13,50 per kind.
Wilt u meer informatie of direct boeken maakt u dan gebruik van het Boekingsformulier Kinderfeest.

JUSTBYDO
Justbydo partynanny voor 1 dag zorgt voor de kinderen en houd ze bezig met leuke activiteiten, eet met ze en kan zelfs samen met de kinderen voor een verrassing zorgen voor het feestelijke paar. Zo wordt het een ontspannen en plezierige dag voor iedereen. Dus organiseert u een feest ? En wilt u voor de aanwezige kinderen iets speciaals doen, zodat zij zich goed vermaken en de ouders ‘geen kind’ aan hen hebben? Dan bent u bij JustbyDo aan het goede adres.
Een feest betekent vaak een nieuwe omgeving buiten het vertrouwde van ouders, school en vriendjes. Een fijne plek waar de kinderen terecht kunnen bij de partynanny’s, tussen al het feestgedruis, is dan een veilig en prettig idee voor u en uw gasten. Wij verzorgen voor al het spe(e)lmateriaal en nemen zelf contact op met uw feestlocatie om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn en welke ruimte voor ons beschikbaar is. We informeren hen over wat onze activiteiten zijn en wat we nodig hebben. Dit voorkomt onduidelijkheden op de dag zelf en zo heeft u hier verder geen omkijken naar!
JustbyDo zorgt voor:JbD_Schminkcollage-700x700
Pedagogische begeleiding
Spelletjes en speelgoed voor de aanwezige leeftijdsgroepen
Bij geschikte buitenruimte verzorgen we ook buitenspeelgoed
Uitgebreid assortiment teken – en knutselmaterialen
Schmink materiaal

Van tevoren bespreken we met u de diverse opties en afhankelijk van uw wensen, de leeftijden van de kinderen en de mogelijkheden op uw locatie maken we een selectie uit het bovenstaande

 

PUUR PAUL

IMG_2531

 

Naast onze eigen keuken werken wij nauw samen met het bedrijf PUUR PAUL. Heeft u speciale wensen, wilt u eerst picknicken op het strand met een goed gevulde mand? Dat kan! Of een wijn avond met bijpassende bites? Bij PUUR PAUL bent u dan aan het juiste adres.